Vraag offerte aan

Softcover boek ‘Ik en Simon’

Voor Simon Keizer, de helft van het beroemde duo ‘Nick en Simon’ hebben we de leuke en onderhoudende paperback ‘Ik & Simon’ mogen drukken. Een paperback is overigens een boek met softcover. Het boek heeft een softcover omslag in full colour met glanzend laminaat. Het binnenwerk in zwart-wit is gedrukt op romandruk papier. De paperback is hotmelt gelijmd en heeft 140 pagina’s binnenwerk. De afmetingen zijn voor een softcover boek een standaard boekformaat van 12,5 x 20 cm.

Dit softcover boek is in 3 maanden tijd 3 keer gedrukt in een oplage van totaal 9500 exemplaren, dus we mogen spreken van een succesvolle uitgave.

Het hardcover boek werd een groot succes, www.boek-laten-drukken.nl / Zwarthoed visuele communicatie heeft 8 herdrukken mogen verzorgen.

Een tevreden opdrachtgever

‘Wij hebben het boek “Ik en Simon” van Simon Keizer bij Zwarthoed laten produceren vanwege hun expertise op dat gebied. Een boek productie is namelijk wel heel iets anders dan een CD productie, onze expertise bij uitstek. Vooral de korte communicatielijnen, het snelle schakelen en de mogelijkheid om de hele opmaak door Zwarthoed te laten doen vonden wij zeer aangenaam. Verder werd er tot in detail meegedacht om het boek zo perfect mogelijk te maken.

Paul Jong, Volendam Music’

Wilt u ook een boek laten drukken? Neem dan contact met ons op via info@zwarthoed.nl