Linnen of kunstleren omslag
Terug naar vorige pagina

Een stofomslag wordt veelal gebruikt om een linnen of kunstleren omslag heen. Het linnenomslag dat dus onder het stofomslag zit, is dan vaak voorzien van foliedruk of een verdiepte stempeldruk. Zeer chique en zeer authentiek. Een linnen of kunstleren omslag kan natuurlijk ook zonder stofomslag. Het linnen en kunstleer zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Er kunnen geen foto’s op een linnen of kunstleren omslag worden gedrukt. Een combinatie van linnen om de rug en met papier beklede omslag is ook mogelijk. Op het schap in de boekwinkel trekt het natuurlijk meer aandacht, waardoor het verkoopbevorderend kan werken.

optimaledruk_iconOptimaal drukprocédé

Afhankelijk van de oplage en de bedrukking kiezen wij het meest optimale drukproces. Om kleine oplagen betaalbaar te maken kiezen wij voor digitaal drukken, terwijl grotere producties in offset worden gedrukt. Zo kunt u een boek goedkoop laten drukken in de beste kwaliteit.

klantenserviceiconKlantenservice en advies

Ons team heeft ruime ervaring met het drukken van boeken, geeft u graag adviezen, heeft ideeën waaraan u zelf niet heeft gedacht en zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar de productie. Van onze ontwerpers tot het transport van binder naar afleveradres zorgen wij ervoor dat uw boek conform uw specificaties wordt gemaakt en lossen wij eventueel voorkomende problemen op.

concurrendeiconConcurrerende prijzen

Door steeds te kiezen voor optimale productieprocessen en goede prijsafspraken met specialisten bieden wij zeer scherpe prijzen. Wilt u softcover of hardcover boeken goedkoop laten drukken, dan is Boek-laten-drukken de juiste partner.