Vraag offerte aan

Notitieboek met gepreegd linnen omslag

Deze notitieboeken hebben we voor financiële dienstverlener Trifinance gemaakt. De klant geeft deze stijlvolle notitieboeken – ook wel ‘notebook’ genoemd – aan relaties en gebruikt ze zelf natuurlijk ook.

De notitieboeken hebben een harde kaft met grijs linnen omplakt en zijn voorzien van leeslint*, kapitaalbandjes** en een rood sluitelastiek***. Achterin zit zelfs een handige papieren flap aan 3 zijden gesloten, waarin losse velletjes kunnen worden opgeborgen. In de hardcover is de bedrijfsnaam gepreegd en verder niets, hetgeen erg sjiek oogt. Een notitieboek met een kunstleren omslag met keuze uit diverse kleuren behoort ook tot de mogelijkheden.

Het papier voor het binnenwerk is 80 grs Munken Premium cream, een ongestreken cremekleurig papier, goed geschikt om op te schrijven. Andere papiersoorten voor het binnenwerk van een notitieboek zijn ook mogelijk.

De oplage was 2 keer een order van 1000 exemplaren.

Wilt u ook een boek laten drukken? Neem dan contact met ons op via info@zwarthoed.nl

*   Een leeslint is een handig hulpmiddel om te onthouden waar je bent gebleven met lezen. Het leeslint wordt tussen de laatst gelezen pagina’s gelegd. Leeslintjes zijn vastgelijmd aan de binnenzijde van de rug van de hardcover en zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

** een kapitaaltje of kapitaalbandje is het stoffen bandje aan de boven- en onderzijde van het boekblok in de rug van een hardcover. Vroeger waren kapitaaltjes functioneel, zij beschermen namelijk het boekblok tegen indringende insecten en stof. Tegenwoordig is het kapitaaltje voornamelijk tot sier van het boek, waarbij echter toch enige bescherming geeft. Het moderne kapitaaltje is fabrieksmatig gemaakt op een bandje, dat eenvoudig op de rug van het boekblok wordt gelijmd.

*** met een sluitelastiek – de naam zegt het al – wordt het notitieboek dicht gehouden. Het elastiek is onzichtbaar bevestigd aan de achterzijde van het omslag en is gemakkelijk om het hele boekje te trekken.