Hardcover boek drukken

 

Uw eigen hardcover boek op een zorgvuldige en professionele manier laten drukken? Voorkom fouten en problemen bij het drukken van uw hardcover boeken en geniet van onze expertise tijdens het gehele proces. Boek-laten-drukken.nl staat al jaren bekend om de vele (bekende) hardcover boeken die zij hebben ontwikkeld en op een duurzame manier hebben verwerkt. Bij zowel kleine als grote oplages zullen wij altijd met ons gehele team voor u klaar staan.

Hardcover boek drukken met een luxe uitstraling

Een hard gebonden boek heeft naast zijn luxe uitstraling het voordeel dat het een enorm stevig en duurzaam boek oplevert. Dit heeft als gevolg dat een hardcover boek ten opzichte van een softcover boek een betere slijtvaste eigenschap heeft. Daarnaast vindt het gros van de mensen een hardcoverboek lekkerder in de hand liggen.

Klik hier of bel 0299-398181 voor meer informatie over het laten drukken van een hardcover boek!

optimaledruk_iconOptimaal drukprocédé

Afhankelijk van de oplage en de bedrukking kiezen wij het meest optimale drukproces. Om kleine oplagen betaalbaar te maken kiezen wij voor digitaal drukken, terwijl grotere producties in offset worden gedrukt. Zo kunt u een boek goedkoop laten drukken in de beste kwaliteit.

klantenserviceiconKlantenservice en advies

Ons team heeft ruime ervaring met het drukken van boeken, geeft u graag adviezen, heeft ideeën waaraan u zelf niet heeft gedacht en zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar de productie. Van onze ontwerpers tot het transport van binder naar afleveradres zorgen wij ervoor dat uw boek conform uw specificaties wordt gemaakt en lossen wij eventueel voorkomende problemen op.

concurrendeiconConcurrerende prijzen

Door steeds te kiezen voor optimale productieprocessen en goede prijsafspraken met specialisten bieden wij zeer scherpe prijzen. Wilt u softcover of hardcover boeken goedkoop laten drukken, dan is Boek-laten-drukken de juiste partner.