Wire-o
Terug naar vorige pagina

Wat zijn Wire-O bindruggen?

Bent u op zoek naar het laten inbinden van uw papierwerk op een nette manier? Dan is Wire-O misschien de juiste optie voor u. Het begrip Wire-O klinkt misschien nog wat onbekend, maar hoogst waarschijnlijk bent u al bekend met de wire-o bindwijze. Wire-O is zeer geschikt voor het inbinden van documenten die plat en open kunnen blijven liggen. Bij deze wijze van inbinden worden de pagina’s van het binnenwerk bij elkaar gehouden door een bindring gemaakt van Bekaert staal. Het voordeel is dat het binnenwerk 360 graden gedraaid kan worden. De omslag kan bij wire-o drukwerk ook van een ander materiaal gemaakt zijn dan het binnenwerk. Vaak wordt er nog extra gebruik gemaakt van een transparante voorkant.

Het inbinden van Wire-O bindruggen

Het inbinden van wire-o drukwerk wordt gedaan d.m.v. special drukmachines. Door deze speciale drukmachines, wordt het inbinden van uw drukwerk zeer eenvoudig. Wire-o binding wordt vaak gebruikt bij het inbinden van scripties, agenda’s, handleidingen en notitie boeken. De wire-o bindringen zijn verkrijgbaar in verschillende doorsneden en kleuren. De meest gebruikte kleuren voor de wire-o bindring zijn wit, zwart en metaalkleur. Bij ons is het zelfs mogelijk om de omslag naar eigen wensen samen te stellen. 

Wiro-O boekwerk laten drukken

Bent u overtuigd van wat Wire-O allemaal te bieden heeft voor uw papierwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan!

optimaledruk_iconOptimaal drukprocédé

Afhankelijk van de oplage en de bedrukking kiezen wij het meest optimale drukproces. Om kleine oplagen betaalbaar te maken kiezen wij voor digitaal drukken, terwijl grotere producties in offset worden gedrukt. Zo kunt u een boek goedkoop laten drukken in de beste kwaliteit.

klantenserviceiconKlantenservice en advies

Ons team heeft ruime ervaring met het drukken van boeken, geeft u graag adviezen, heeft ideeën waaraan u zelf niet heeft gedacht en zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar de productie. Van onze ontwerpers tot het transport van binder naar afleveradres zorgen wij ervoor dat uw boek conform uw specificaties wordt gemaakt en lossen wij eventueel voorkomende problemen op.

concurrendeiconConcurrerende prijzen

Door steeds te kiezen voor optimale productieprocessen en goede prijsafspraken met specialisten bieden wij zeer scherpe prijzen. Wilt u softcover of hardcover boeken goedkoop laten drukken, dan is Boek-laten-drukken de juiste partner.