Boek drukken kosten

Wilt u uw boek zelf uitgeven en drukken en wilt u de kosten hiervan weten? Bij Boek-laten-drukken.nl kunt u boeken laten drukken met een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Welke uitstraling u ook wenst voor uw drukwerk, onze experts zorgen voor een mooi eindresultaat. Kiest u er bijvoorbeeld voor om uw boek met een harde kaft te laten drukken? Dan kunt u hier verschillende extra’s aan toevoegen waarmee u een mooi geheel creëert.

Wilt u meer weten?

Hoe u uw boek laat drukken, bepaalt wat de kosten zijn

Wanneer u zelf een boek wilt uitgeven, kunnen de kosten van het drukken een obstakel vormen. Hier hoeft u zich bij Boek-laten-drukken.nl geen zorgen om te maken. U bent bij ons op de juiste plaats voor goedkoop drukwerk. Wilt u boeken drukken van hoge boekdrukkwaliteit, maar heeft u een strak budget? Dan is een softcover uitgave van uw boek een uitstekende keuze. Op die manier laat u de vellen van uw boeken met sterke lijm aan de rug van de kaft lijmen. Het eindresultaat is een licht boek dat prettig in de hand ligt en wat makkelijk te vervoeren is.

U kunt uw boeken laten drukken met een harde kaft van hoge kwaliteit

Wilt u uw lezers een luxe leeservaring bieden? Dan kiest u ervoor om uw boeken te drukken met een harde kaft van hoge kwaliteit. Wanneer u besluit uw boeken op deze manier te drukken, zal dit meer kosten dan een boek met een zachte kaft. U krijgt hier wel een luxueuze uitstraling en beleving voor terug. Bovendien is het een duurzamere manier om uw boeken te binden, omdat de kaft langer mooi blijft dan bij een zachte kaft. Gaat u dus zelf uw boek uitgeven en spelen de kosten geen rol? Dan is een harde kaft een goede manier om uw boek een professioneel en luxe aanzien te geven.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat het drukken van uw boeken vanaf vijftig exemplaren met hoge kwaliteit gaat kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. U komt bij onze drukkerij nooit voor onverwachte kosten te staan, wanneer u besluit dat u zelf uw boek gaat uitgeven. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar boekdrukadvies? Informeer naar onze diverse mogelijkheden en stuur ons een bericht via ons contactformulier.