Boek drukken

Uw eigen boek op een zorgvuldige en professionele manier laten drukken? Voorkom fouten en problemen bij het drukken van uw boeken en geniet van onze expertise tijdens het gehele proces. Boek-laten-drukken.nl staat al jaren bekend om de vele (bekende) boeken die zij hebben ontwikkeld en op een duurzame manier hebben verwerkt. Bij zowel kleine als grote oplages zullen wij altijd met ons gehele team voor u klaar staan.

Omdat betrokkenheid en de wensen van de klant bij Boek-laten-drukken.nl hoog in het vaandel staan, zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk.

Softcover boek (ofwel paperback)

Flexibel, handzaam en een scherpe prijs

Onder een paperback (ook wel softcover genoemd) verstaat men een boek met een flexibele omslag, dat wordt afgewerkt met mat of glanzend laminaat.

Hardcover boek

Stevig, Stijlvol en een luxe uitstraling

Een hard gebonden boek heeft naast zijn luxe uitstraling het voordeel dat het een enorm stevig en duurzaam boek oplevert.

Wire-O

Buigzaam, welgevormd en bladert gemakkelijk

Bij een Wire-O worden de vellen van het binnenwerk bij elkaar gehouden door een metalen spiraal. Deze bindwijze wordt vaak toegepast bij notitieboeken. Het voordeel is dat het binnenwerk goed plat open blijft liggen.

Ook een boek laten maken? Klik hier of bel 0299-398181

optimaledruk_iconOptimaal drukprocédé

Afhankelijk van de oplage en de bedrukking kiezen wij het meest optimale drukproces. Om kleine oplagen betaalbaar te maken kiezen wij voor digitaal drukken, terwijl grotere producties in offset worden gedrukt. Zo kunt u een boek goedkoop laten drukken in de beste kwaliteit.

klantenserviceiconKlantenservice en advies

Ons team heeft ruime ervaring met het drukken van boeken, geeft u graag adviezen, heeft ideeën waaraan u zelf niet heeft gedacht en zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar de productie. Van onze ontwerpers tot het transport van binder naar afleveradres zorgen wij ervoor dat uw boek conform uw specificaties wordt gemaakt en lossen wij eventueel voorkomende problemen op.

concurrendeiconConcurrerende prijzen

Door steeds te kiezen voor optimale productieprocessen en goede prijsafspraken met specialisten bieden wij zeer scherpe prijzen. Wilt u softcover of hardcover boeken goedkoop laten drukken, dan is Boek-laten-drukken de juiste partner.