Kapitaalbandje
Terug naar vorige pagina

Wat is een kapitaalbandje?

Zorgt ook in sterke mate voor een betere uitstraling van het boek. Het kapitaalbandje is een bandje van geweven garen dat bij de rug aan het binnenwerk wordt bevestigd. De kleur van een kapitaalbandje kan wit zijn, maar veel andere kleuren zijn mogelijk. Meestal worden de kleuren van het leeslint en het kapitaalbandje afgestemd op elkaar en op het omslag of een veel terugkomende kleur in het binnenwerk. De kleuren van leeslint en kapitaalbandje worden vaak a.d.h.v. kleurstalen in overleg met ons gekozen.

optimaledruk_iconOptimaal drukprocédé

Afhankelijk van de oplage en de bedrukking kiezen wij het meest optimale drukproces. Om kleine oplagen betaalbaar te maken kiezen wij voor digitaal drukken, terwijl grotere producties in offset worden gedrukt. Zo kunt u een boek goedkoop laten drukken in de beste kwaliteit.

klantenserviceiconKlantenservice en advies

Ons team heeft ruime ervaring met het drukken van boeken, geeft u graag adviezen, heeft ideeën waaraan u zelf niet heeft gedacht en zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar de productie. Van onze ontwerpers tot het transport van binder naar afleveradres zorgen wij ervoor dat uw boek conform uw specificaties wordt gemaakt en lossen wij eventueel voorkomende problemen op.

concurrendeiconConcurrerende prijzen

Door steeds te kiezen voor optimale productieprocessen en goede prijsafspraken met specialisten bieden wij zeer scherpe prijzen. Wilt u softcover of hardcover boeken goedkoop laten drukken, dan is Boek-laten-drukken de juiste partner.