Softcover boek drukken

Uw eigen softcover boek (ook wel paperback genoemd) op een zorgvuldige en professionele manier laten drukken? Voorkom fouten en problemen bij het drukken van uw softcover boeken en geniet van onze expertise tijdens het gehele proces. Boek-laten-drukken.nl staat al jaren bekend om de vele (bekende) softcover boeken die zij hebben ontwikkeld en op een duurzame manier hebben verwerkt. Bij zowel kleine als grote oplages zullen wij altijd met ons gehele team voor u klaar staan.

Betaalbaar uw Softcover boek drukken

Ten op zichte van het hardcover boek is het softcover boek een boek met een flexibele omslag, doorgaans gemaakt van sulfaatkarton. Een softcover boek kan op twee manieren gebonden worden:

Genaaid gebrocheerd
Hierbij zullen de gevouwen drukvellen van het binnenwerk met naald en draad aan elkaar worden genaaid. Dit zorgt ervoor dat het boek mooi open blijft liggen en je het makkelijker kan doorbladeren.

Gelijmd gebrocheerd (ofwel garenloos gebonden)
Bij gelijmd gebrocheerd worden de pagina’s verlijmd met het omslag. Dit is eveneens een duurzame bindwijze maar een goedkoper alternatief voor een genaaid binnenwerk. In tegenstelling tot genaaid geborcheerd is het binnenwerk van gelijmd gebrocheerd iets minder flexibel

De voordelen van een softcover boek drukken ten opzichte van een hardcover boek:

– lagere kostprijs
– hogere handzaamheid
– weegt minder

Klik hier of  bel 0299-398181 voor meer informatie over het laten drukken van een softcover boek.

optimaledruk_iconOptimaal drukprocédé

Afhankelijk van de oplage en de bedrukking kiezen wij het meest optimale drukproces. Om kleine oplagen betaalbaar te maken kiezen wij voor digitaal drukken, terwijl grotere producties in offset worden gedrukt. Zo kunt u een boek goedkoop laten drukken in de beste kwaliteit.

klantenserviceiconKlantenservice en advies

Ons team heeft ruime ervaring met het drukken van boeken, geeft u graag adviezen, heeft ideeën waaraan u zelf niet heeft gedacht en zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar de productie. Van onze ontwerpers tot het transport van binder naar afleveradres zorgen wij ervoor dat uw boek conform uw specificaties wordt gemaakt en lossen wij eventueel voorkomende problemen op.

concurrendeiconConcurrerende prijzen

Door steeds te kiezen voor optimale productieprocessen en goede prijsafspraken met specialisten bieden wij zeer scherpe prijzen. Wilt u softcover of hardcover boeken goedkoop laten drukken, dan is Boek-laten-drukken de juiste partner.