Bindwijze paperback

Bij Boek-laten-drukken.nl in Volendam vindt u altijd de ideale bindwijze voor uw drukwerk, bijvoorbeeld paperback. Wanneer u uw boeken op deze wijze inbindt, worden de vellen van het binnenwerk stevig met lijm aan de rug bevestigd. Dat is een voordelige manier om uw boeken te produceren. U kunt bij ons terecht vanaf vijftig exemplaren.

Wilt u meer weten?

jubileumboek

Wat is een paperback bindwijze?

Een paperback, ook wel een softcover boek genoemd, is een boek met een zachte omslag waarbij een bindwijze met lijm is toegepast. Deze methode is uitermate geschikt wanneer u goedkoop boeken wilt drukken. Dit geldt zeker als u hogere oplagen laat drukken. Deze boeken zijn lichter en handzamer dan hardcover boeken, en dus makkelijker te vervoeren. Bent u op zoek naar een andere bindwijze voor uw boeken of ander drukwerk? U kiest bij onze drukkerij gemakkelijk de geschikte methode voor uw producten. Voor kleiner papierwerk en documenten, zoals scripties en notitieboeken, kiest u bijvoorbeeld voor de nette Wire-O bindwijze.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan voor uw paperback boeken

Wilt u boeken laten drukken met een paperback bindwijze? U laat het gerust over aan ons vakkundige team van drukwerkexperts. Informeer naar de diverse mogelijkheden door ons een bericht te sturen via ons contactformulier. Onze specialisten denken graag met u mee om uw boeken de gewenste uitstraling te geven.