Boeken binden*

Bij Boek-laten-drukken.nl in Volendam kunt u uw boeken professioneel laten binden. Wanneer u bij ons uw boek laat drukken en binden, heeft u keuze uit verschillende bindmethoden en extra’s. Zo maakt u uw boek helemaal eigen en zorgt u ervoor dat uw boek meteen opvalt in iedere boekenwinkel. U kunt bij onze ervaren drukkerij ieder boek prachtig laten inbinden. Van kinderboeken en biografieën tot scripties en agenda’s: wij zorgen voor een prachtig resultaat. U kiest bij ons allerlei kaften voor uw drukwerk.

Wilt u meer weten?

jubileumboek

Uw boeken binden met een zachte kaft

Bent u op zoek naar een voordelige manier om uw boeken te laten binden? Hiervoor kiest u een prettige paperback bindwijze. Wanneer u deze methode kiest om uw boek te laten drukken en binden bij onze boekdrukservice, worden de vellen met een sterke lijm aan de rug van de kaft geplakt. Door uw boek op die manier te laten inbinden, zal deze licht zijn en fijn in de hand liggen. Wenst u een andere bindwijze met een zachte kaft, bijvoorbeeld voor kleinere documenten? Dan kunt u bij ons ook terecht om uw drukwerk te binden met een Wire-O bindrug.

Een boek laten inbinden met een harde kaft

Wilt u uw boeken laten binden met een stevige en luxe kaft? U zorgt voor een prachtige afwerking door uw boek genaaid gebonden te laten inbinden. Dat is een mooie en duurzame manier om uw boek te laten drukken en binden, omdat deze boeken langer meegaan dan paperbacks. Met deze methode worden de katernen van uw boek aan elkaar genaaid met garen. Deze boeken zijn zwaarder dan boeken met een zachte kaft en voelen hierdoor luxueuzer. Bovendien kunt u er bij deze bindmethode voor kiezen om het kapitaalbandje een kleur te geven die past bij de kaft, om zo een mooi geheel te creëren. Om uw boeken extra te beschermen, kunt u een mooie stofomslag laten maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw boek inbinden bij onze professionele drukkerij

Gaat u binnenkort boeken uitgeven en wilt u deze ook professioneel laten binden? De specialisten van onze boekdrukkerij laten u met plezier weten hoe u uw boek het beste kunt inbinden. Laat ons gerust weten welke uitstraling u wenst voor uw boek en wat uw budget is. U laat uw boeken bij ons verzorgen in grote oplages vanaf vijftig exemplaren. Wilt u meer weten over het laten drukken en binden van uw boek? Stuur ons uw vragen in een e-mail via info@zwarthoed.nl of bel ons via 0299-398181.

*Let op! U kunt uw boeken niet los laten binden. Wij bieden deze dienst enkel wanneer u uw boeken ook bij ons laat drukken.