hardcoverboeken met stofomslag Vraag offerte aan

Hardcover boeken met stofomslag ‘Bron van inspiratie’

Voor vastgoedonderneming Merin maakten we twee boeken met hardcover. De boeken waren bedacht en gemaakt om hun klanten te inspireren om van hun kantoor een prettige werkplek te maken.
Boek-laten-drukken is gespecialiseerd in het softcover en hardcover boek drukken.

De productie bestond uit twee verschillende hardcoverboeken, ieder in een oplage van 50 exemplaren.

De boeken hebben een grijs kunstleren hardcover met preeg en daaromheen een stofomslag* voorzien van matlaminaat. Het stofomslag is eenzijdig gedrukt in full colour.

Het binnenwerk gedrukt in full color is op 170 grs silk mc papier.

Bindwijze: genaaid gebonden met harde kaft, kapitaaltjes en leestlint**.

Het ontwerp van het omslag is door ons uitgevoerd, de opmaak van het binnenwerk eveneens.

Ook over deze hardcoverboeken was de klant erg enthousiast. Terecht, want zo’n hardcoverboek met stofomslag, leeslint en kapitaaltjes wil je gewoon in je handen nemen als je het ziet.

* Een stofomslag is een papieren omslag dat om de hardcover heen zit. Het heet ‘stofomslag’, omdat het vroeger inderdaad de functie had om het boek te beschermen tegen stof. Met de hedendaagse huizen en hygiene is dat veel minder nodig en heeft het stofomslag meer een optische functie. Een stofomslag om de hardcover geeft extra cachet aan een boek.

** Een leeslint is een handig hulpmiddel om te onthouden waar je bent gebleven met lezen. Het leeslint wordt tussen de laatst gelezen pagina’s gelegd. Leeslintjes zijn vastgelijmd aan de binnenzijde van de rug van de hardcover en zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

Wilt u ook een boek laten drukken? Neem dan contact met ons op via info@zwarthoed.nl